Zlatobela je zgodba, spletena iz naključij. Zgodba izjemnih energij in ljudi, ki se srečajo ob pravem času. Zgodba, ki hrani in navdušuje naju, a je hkrati narejena za vas. Je zgodba lepote, svetlobe, žara, predvsem pa lepe kože. Zlatobela sva – Maja in Katarina.

Vse skupaj se je začelo leta 1991, ko je bila Maja stara 11 let in se je z mamo in sestro udeležila delavnice na temo meditacije. Tam so vizualizirali zlatobelo svetlobo, ki potuje iz univerzuma, skozi telo, v središče Zemlje. Zlatobel žarek je predstavljal zdravilno energijo, zdravilno moč. Iz tega se je po letih izobraževanja, raziskovanja in dela s kozmetiko tri desetletja kasneje rodila boginja Zlatobela, boginja svetlobe, jutranje zarje, mistične energije. Boginja, ki prinaša ljubezen in lepoto.

Na tej točki v zgodbo povsem slučajno vstopi še Katarina, sicer ljubiteljica vsega lepega, a nad kozmetiko navdušena samo kot uporabnica. Ideja in energija Zlatobele jo tako navduši, da boginjo vzame za svojo. Pridruži se Maji in v le nekaj tednih se tiho, skoraj sramežljivo razmišljanje  razvije v povsem resen projekt in s tem tudi podjetje. Ker je dobre stvari pač treba deliti tudi z drugimi.

Zato Zlatobela, Maja in Katarina k vam prinašamo ne samo izjemne nege, ampak v kratkem tudi popolnoma naravno, ekološko in vegansko kozmetiko. Ki v sebi združuje čudovito kombinacijo darov narave in človeškega znanja. Ker zase in za vas želiva samo najboljše.