NASVET ZA LEP OBRAZ – DNEVNO SPROŠČANJE

Vsakodnevno sproščanje napetosti mišic je resnično učinkovita metoda. Je neke vrste meditacija oziroma vizualizacija, zelo enostavna tehnika, ki jo izvajate sede ali leže in to kjerkoli, kadarkoli.

Udobno se namestite in začnite globoko dihati. Kratek vdih in daljši izdih. Predstavljate si, da vse skrbi predate vesolji. Glava je prazna, kot da vse odplavalo iz nje. Ko začutite to pozitivno praznino, začnite vizualizirati. Najprej se z mislimi sprehodite do stopal. Dihate in občutite kako so sproščena, kako so mišiče čisto mehke, začutite ‘težo’ sproščenih mišic. Zaznate lahko tudi toploto ali mravljinčenje.

Enako nadaljujete na predelu meč, stegen, trebuha, hrbta, dlani, rok. Ko pridete do glave, se osredotočite na čelo, predel okoli oči, ust, na lica, pa na jezik in čeljust. Na koncu še na celoten obraz in lasišče.

Seveda vam mogoče prvič ne bo uspelo, z vajo pa bosta obraz in telo zagotovo postala bolj sproščena, enako tudi vi sami. Po meditaciji si obraz zmasirajte še z najljubšo kremo ali oljem ter nanesite ustrezno masko. In tako bo vaš ritual popoln 🙏🌸🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.